Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No a na kolik peněz si teda přijde? Tady se to pořád opisuje, že to "není tak mnoho, když uvážíme blablabla", ale kolik to teda je?

5 0
možnosti
RK

To je preci naprosto nepodstatne. Bud jde o to, ze chci vic penez, nebo jde o to, ze chci, aby se to delalo kvalitne. Oboji je nicmene z irelavantni. Kdyz je za to tolik, ze to nestaci, nebo kdyz je to tak nekvalitni, ze se pod to nepodepisu, tak to preci delat nebudu. Bud to udela nekdo jiny, nebo za mnou prijdou a nabidnou mi lepsi podminky.

1 1
možnosti
ZB

Tak Český Dabing je opravdu slabota. Je to o nekvalitě kompletně celého toho štábu kolem. Dobrý pracovník, pracuje dobře za jakýchkoliv podmínek a cena, kterou za práci dostáva na tom nic nemění. Samozřejmě je legitimní chtít víc peněz, ale špatně přeložit dialogy protože jsem  se dohodl na menší gáži je naprosto bezcharakterní a přesně to ukazuje co za společnost se kolem herectví pohybuje. 

Proto také filmová tvorba je na tom, tak jak je. Proto Česko nemá zajímavou scénu a proslulé nové divadlo se prostě neobjevuje. A není to o penězích. Ti dobří a kvalitní jsou dobří a kvalitní i zadarmo.

2 3
možnosti
RK

To preci neni jenom o dabingu ... to je o celkove kvalite "televizni a filmove zabavy. Neni vule ani uspesnou vec (typu poradu s Pohlreichem) udelat z pohledu fachu poradne. Porovnejte s originalem ... a to neni chyba Pohlreicha ... proste to maji na haku. A i kdyz me to mrzi, tak je to jejich vec ... kdyby to udelali poradne, mohli na tom ziskat vic.

0 0
možnosti

Nějak mi dabing nechybí, pokud se nebudu dabovat, ale titulkovat, já osobně to jen ocením.

4 2
možnosti
AF

Je to asi týden, co jsem mluvila o tom,

že už nějakou dobu vnímám dabing na Barrandově jako divný , kde jeden člověk ( hlas ) dabuje 3 postavy , je to u Velkolepého století. Dokonce i u hlavní představitelky díla ! Bohužel, hodně to narušuje sledování a snižuje pro diváky  kvalitu celého díla . Teď vím proč ! Jsme konzumní společnost a umění , už některým podnikatelům moc neříká .

2 0
možnosti
ZB

Tak není nic větší konzum než film. S uměním má jen minimum společného.

0 0
možnosti
Foto

Dabingu je až moc. Některé pořady, a není jich málo, třeba odbornější, by se bez dabingu obešly. Stačí titulky. Nechápu, proč např. kanál History má dabing, spíše přetlumočování.

3 3
možnosti
Foto

a tam mi to zrovna vůbec nevadí

1 0
možnosti
ZK

Z85d30e32n69a 79K57o75č20í

12. 6. 2014 19:36

A na co si vlastně stěžujete ? Když to nezvládáte, tak uvolněte místo těm, kteří to dokážou. Podle vás to samozřejmě bude na úkor kvality, ale ruku na srdce,  neděláte z toho dabovaní až příliš velké divadlo 8-o?

8 15
možnosti
AS

Třeba vám stačí buřty bez masa, ovocný jogurt bez ovoce, křehčené kuřecí a špatný dabing. Většina lidí chce ale kvalitu, kterou za těchto podmínek herci nemohou dát.

13 2
možnosti
PK

Hlavně při dabingu vadí brněnský či moravský přízvuk. A proč by dabovaný člen gangu nutně musel hovořit hovorovou středočeštinou ? :-)

5 0
možnosti
RK

Přiznám se že poslední dobou mně ani tak netrápí kvalita dabingu, jako spíš kvalita samotných filmů a seriálů. Fakt si nepamatuju kdy jsem se naposled těšil na nějaký film, nebo nějaký díl seriálu. Už ani Kobra 11 není co bývala.

9 0
možnosti
AK

A88l65e81š 68K30o78č24í

12. 6. 2014 18:35

No pan režisér má v mnohém pravdu, ale to by se dalo vztáhnout na mnoho profesí / a bez urážky/ důležitějších. Herci mají více možností jak si přijít k penězům. Neživí je jenom dabing.

4 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik