Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Sice karma, ale...

Následující větě bych se smál, kdyby její .n.e.r.e.á.l.n.o.s.t. nebyla tak tragická: " ....doufám, že u něj jakýsi elementární státní zájem (premiéra) zvítězí nad zájmem osobním."

0 0
možnosti
JS

Na rozdíl od Vás se domnívám, že celou tu trapnost způsobila strana nebo nestrana, která si říká ČSSD svým Petříčkem, Onderkou a spol.

2 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, že tuto trapnost způsobilo současné vedení ČSSD, když odvolali ministra, který objevil zřejmé rozkrádání v Národním muzeu.

0 0
možnosti
JK

Jsou ještě dvě možnosti. Propustit sněmovnou žalobu na prezidenta a vzhledem k veřejným názorům Rychetského a většiny ústavních soudců se lze takto zbavit Zemana, navždy. Další možnost je rozpustit sněmovnu a nové volby, SPD by dopadla dost bídně, komunisti taky nic moc, ČSSD by sotva prolezli a koaliční potenciál ANO žádný, to by byl cvrkot. Zajímalo by mě jaké nové sliby by Prchalův tým pro Babiše vymyslel, protože to nasliboval minule ve volbách a při spanilé jízdě naší zemí nesplnil a těžko mu na to lidi skočí znovu, tedy ti co mají rozum a paměť delší jak rok.

ČSSD už spoluvládnout nechce, potřebuje ale politicky obratný zázrak, navíc výborně mediálně zvládnutý. Takže nepodpoří "rozpočet tupých škrtů", bude neúnosné stíhání premiéra a dopad všech jeho kauz na díru v rozpočtu kuli vrácení dotací, očividná neschopnost premiéra zajistit kompletní vládu a skutečně vládnout "pro lidi".

Bylo by to úsměvné, ale na tuhle politickou hru "kdo dočůrá výš" doplatíme zase jen my, daňoví poplatníci, nikdo jiný totiž ten účet zatáhnout nemůže, státní kasa je prázdná a všechny rezervy na horší časy už jsou pryč, resp. odeslány do Agroholdingu formou dotací, zbývá zvyšování daní a poplatků, to se už děje a není všem dnům konec.

3 0
možnosti
MB

Možností je skutečně plno :

a) Slušný člověk, pan Babiš podává Kompetenční žalobu za to, že mu MZ rozbíjí Vládu. Podpoří žalobu Senátu a Milošovi spadne spiklenecká, drzá brada ...

b) Agent Bureš pochválí Hradního staříka za moudré a státotvorné kroky - Vše v očekávání budoucí vděčnosti a povšimnutí jeho osobních potíží ...

c) ČSSD odejde z Vlády a bude hlasování o nedůvěře. To oligaršík přežije díky přeběhlíkům - Trikolory, SPD a Foldyny + KSČm. MZ jej pochválí za moudré a opět státotvorné kroky. Předěl Banánové republiky tak bude dovršen ! ... :-)

4 0
možnosti
MB

Šmarda je břídil a nemá šanci ! Pouze 9 let starostuje. Za tu dobu, ani nedokázal své ženě přidělit auto s benzinem, či založit komisi pro rozbor hudby, za 45 bobů - Nebo práci za 2.2 milionů Kč = "Jak na kůrovce" ! Není vzdělán - Nesepsal epochální VŠ dílo - o významu Kozích bobků, ba, ani si titul nekoupil! Co hůře, nebyl v KSČ a známé mezi STB nemá! Zmařil další šanci ! Není menšinou - je trapně ženatý s 3 dětmi! Podobně si neprozíravě nepořídil- ani kožený oblek s motorkou! Jak má výt s Vlky? Prostě, je to normální slušný člověk, pryč s ním! Bravo, další kulturní počin k výkonu mandátu Pontifíka ! = MZ = 7x odsouzený lhář = Permanentní Pučista ... :-)...

6 0
možnosti
DR

Nejspíš bude Šmarda pěkný kariérista. Každý rozumný člověk by to totiž, po tom co se kolem něj děje, už dávno zabalil.

0 1
možnosti
JN

Pan prezident a pan Hamáček se chovají jako dvě malá trucovitá děcka ve školce.

Každý se snaží spor vyhrát a kvalita fungování ministerstva (kteréhokoliv, v tomto případě kultury) je to poslední, co je zajímá.

0 0
možnosti
VH

Jistě jde i o osobní spor těch dvou pánů.

Ale .p.ř.e.d.e.v.š.í.m. se jedná o boj o základní pricipy zákonnosti v tomto státě. Hitler (a bylo by možno jmenovat mnohé další, až po Madura) také začal nenápadným přisvojováním si zákonem neudělených práv!!

0 0
možnosti
KP

Možná že je vše jednodušší. Připojit svůj podpis pod jmenovaní člověka, který jedná a vypadá jako Šmarda vyžaduje opravdu silný žaludek. Pan prezident je již starší a žaludek již zrejme nejsilnější nemá.

1 4
možnosti
JK

To ten chlast, a co teprve šedá kůra mozková, no úplná tragédie.;-D

2 0
možnosti
AR

Máte plně pravdu. A Babiš opět se projeví jako poslušný psíček Zemana, protože potřebuje se udržet ve funkci premiéra. Jemu jde teď o všechno, jinak je blizoučko policejnímu vyšetřování svých kauz a následnému soudnímu rozsudku;-D;-D

2 0
možnosti
LC

Policie ho snad vyšetřuje už 3 roky. První co současná PS, po ustavení svých orgánů, udělala bylo, že zbavila Babiše imunity. To vyšetřování je už směšné.

3 0
možnosti
LC

No a co když tahle situace Babišovi vyhovuje, zvlášť když teď socánci začali zlobit a vyhrožovat při sestavování rozpočtu. Možná se tomu potají směje jak to s nima se Zemanem koulí. Opustit vládu se socánci neodváží, tak budou mít jen 4 ministry a pochopí, kde je jejich místo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik