Diskuse

Smutek z odchodu blogera Havránka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Idnes chce silou mocou nasledovať SME.sk

0 0
možnosti
Foto

Vidím to jako včera, když se v prostoru zdejších blogů objevili tři svérázové - Streit, Olšer a Havránek.

Pan Streit zmizel jako první. Olšerovy blogy pak čím dál víc připomínaly Smoljakovu přednášku o Zdeňku Nejedlém, a tak zbyl jen Pepek Havránek.

Pan Havránek je svéráz, který od rána do noci sleduje ČT a ČRo, aby mohl obojí ve svých článcích napadat. Na moderátorce Tvarůžkové nenechával nit suchou pravidelně. Možná kdyby do sekce "O autorovi" místo přirovnání se k disidentovi napsal "Nemám rád ČT a Tvarůžkovou zvláště," měl by to odbyto a ušetřil by prostor pro jiná témata.

Ovšem i mne pan Havránek dokázal pobavit. Naposledy před pár týdny úvahou o tom, že urážlivou písničku o Zemanovi by německá televize vysílala od rána do večera.

1 0
možnosti

Ještě Marek Vokšay. Se Streitem měli zálibu ve vyhrožování diskutérům násilím. A spolu:

"Karma, Dušane"

"Díky, Marku"

"Skvěle napsáno, Marku"

"Díky, Dušane"

:-)

1 0
možnosti

Vážení i nevážení,

díky za pozornost, kterou jste mi věnovali. Jen aby nedocházelo k falešným výkladům toho mého prásknutí dveřmi, dovolim si ještě několik vět....

Opravdu tady nekončím z nějaké uražené ješitnosti. Ještě nedávno jsem kolegyni Vojtekové rozmlouval dezerci, nabádl ji, aby se nenechala otrávit.. Jenže, od té doby se na blogu iDnes lecos přihodilo. Kvůli Konvičkovi tady zprznili Bogera roku 2015, osdtranili několik nepohodlných blogerů a nemilosrdně a nesmyslně se začalo cenzurovat i v diskusích.Přičítám tohle zpolitizování rodině Bangových a nové horlivce Tereze...

Na tohle všechno má vydavatel nesporně právo.My co taháme za kratší provaz, se můžeme bránit jen tím, že práskneme dveřmi, že nebudeme spolupracovat s těmi, kterých si nevážíme.

Nedělá mi radost loučit se s mnoha zdejšími přáteli, ale člověk, pokud to tak cítí, si musí trochu té hrdosti zachovat.

Ještě jednou a naposledy, díky všem věrným a milým čtenářům - diskutérům

Josef Havránek

24 0
možnosti

Božínku, Pepíku, já se snad rozpláču. Tolik hrdého patosu. Tak hlavně ať vám šlape televize a rádio, ať máte pro co žít.

6 2
možnosti

Idnes ...kopete si hrobeček

Kolik odchodů blogerů si myslíte ještě ustojíte ?

Vaše zpravodajské články čtu mezi řádky stejně jako normalizační.

Bez blogu Vás opravdu již nebudu mít potřebu navštěvovat.

Začínáte být stále smutnější parodie na novinařinu !

22 2
možnosti
Foto

Mám fofr a nemohu pročítat celou diskuzi.

Ale někdo si možná vzpomene, je tomu asi půl roku, kdy se pan Havránek dobrovolně a ze své vůle odmlčel a několik zdejších aktivistů, nebudu jmenovat, se vkusně radovalo z jeho údajného skonu.

5 1
možnosti

D19a22v56i71d 75V38l71k

26. 4. 2016 19:46

No taky mi stáhli jeden blog,ale nejsem hysterka. Uražená ješitnost je směšná.

6 6
možnosti
Foto

Komu se to nestalo... Ale myslím, že tady nejde o jeden blog, ale o celou hlavní stránku blogu.

6 3
možnosti

Otázka pro diskutující s bílou barvou pleti (doufám, že se nedopouštím rasové diskriminace;-)):

Kdyby o vás někdo veřejně, např. na Idnes blogu, napsal něco v souvislosti s vápnem (třeba), naštvalo by vás to natolik, že byste to považovali za dobrý důvod ke stažení článku? To by mě osobně přišlo docela zvláštní, já bych se nad tím asi ani nepozastavil. Odkud tedy někteří z vás berou přesvědčení, že podobné narážky musí být pro lidi s jinou než bílou barvou pleti (více) urážející?

Ten inkriminovaný Havránkův článek jsem četl a přijde mi neškodný. Možná takové drobet dvojsmyslné pošťouchnutí. Pokud v tom tedy vůbec nějaký zamýšlený dvojsmysl byl - v pekle jsou čertící většinou umounění, a nebo tam chodí vzorně učesaní, omytí a oholení? (i když, nepopírám, vypadalo by to docela zajímavě ;-D)

Co se týče stažení samotného, tak to je plně v rukou adminů, kteří prostě postupují, resp. by měli postupovat, dle pravidel provozovatele. A pokud tento provozovatel dodržuje platné zákony ČR, tak na to má samozřejmě právo, byť se nám to líbit nemusí sebevíc.

A jen tak na okraj: Pokud vím, tak Číňané považují bílou barvu za barvu smutku. Asi je dám k soudu za rasovou diskriminaci. ;-D

4 3
možnosti

Co pro Vás mohu udělat, pane Polický? :-)

0 0
možnosti

Většině zastánců Havránka stále uniká podstatná věc. Bloger Havránek nebyl zrušen administrací, pouze se dětinsky urazil, když mu byl poslední článek, obsahující rasistickou urážku, přesunut do soukromých.

11 14
možnosti
Foto

No, dalo se to čekat! A že tak brzy, to jsem netušil. Tak nějak mi to připomíná doby po 45. roce. Tehdy společnost začínali usměrňovat komunisté. A dnes?

16 4
možnosti

;-O.já npř.odešel z TÝDNE, protože se to nedalo vydržet...a p. HAVRÁNKOVI přeji vše dobré...a..každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán..tím chci říci,že tu zůstane jenom póvl a už jsem se s tím taky smířil;-O škoda;-O

9 4
možnosti