Diskuse

Pojďme zase začít nazývat věci pravými jmény

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K38a18r69e14l 52R84a48d51a

28. 1. 2016 3:15

Už nejde jen o to nazývat věci pravými jmény. Merkelová vypustila džina z láhve. A ten ukazuje občanovi, že legální cesty jsou naprosto neúčinné, když přijde někdo, kdo na ně kašle. Nelegální cestou lze snadno dosáhnout čehokoli co si kdo zamane. To je pro zákona dbalého občana šok s nedozírnými následky.

2 0
možnosti
ZJ

.... HURÁAÁÁ ... neberme ten život tak strašně vážně!! Začněme si ze sebe dělat šprťouchlata, nebrečme nad blbinami a chovejme se NORMÁLNĚ;-D;-D.Autorovi R^ a karmu!

3 0
možnosti
EH

Nedávno vznikl nový britský miniseriál podle knížky Agathy Christie 10 malých černoušků (v originále Ten Little Niggers). Není nic překvapivého, že v seriálu žádní černoušci nejsou (byli nahrazeni vojáčky) a kdo ví, jestli nepřepsali i samotnou Christie, ať neurazí nejrasističtější rasu světa.

5 0
možnosti
JV

J96i34r16i 70V22r74a76b94e19c

27. 1. 2016 15:09

Zalezi kdo "vtipkuje".Kdyz to reknu ja po 10 pivech tak je to OK ,ale od prezidenta je to ostuda.Mimochodem uz se svet smeje ,co nas vede.

0 6
možnosti
EH

Každá celebrita ví, že i negativní popularita je popularita. Pokud budou ve světě znát jméno českého prezidenta a nebudou znát německého prezidenta, tak je to stále úspěch. ;-)

4 0
možnosti
PB

..... ježišikriste, a jak se ten vobraz nyčko menuje,- ...."Malá holčička negroidní rasy" .....nebo jááák ?!?

1 0
možnosti
VV

Tak podle mne by toto Zemanovo zavtipkovani zde bylo za 100 icek. Ovsem jakopresideniti takto nevtipkovali ani ti delnicti Gottwald ci Zapotocky. A tem se jaksi vysokoskolskeho vzdelani nedostavalo.

2 0
možnosti
FS

Vláďo, Toník Zápotocký hrál výborně na heligonku a u toho dobře zpíval. Často se mu podařilo utéci ochrance, většinou nějakým okénkem na WC a podobně. Utekl do některé hospody, tam vždy heligonka byla, zahrál, se VŠEMI si zazpíval a byla s ním sranda. Kléma Gottwald byl zase na ženský, utíkal za nimi až do hvozdů v Jeseníkách, ty ženský také říkali, že s ním bylo veselo. Je to o nátuře, ne o vzdělání, viz dědek Josef, Vlasta Burian, atd.

0 0
možnosti
Foto

Já také nechápu, proč příznivci Zemana mají snahu jeho výrok obhajovat. Přitom každý, kdo se zajímá o dění, tak ví, že : Studentka na mítinku v Tišnově Zemanovi poděkovala za občany České republiky, že dobře vykonává funkci a zeptala se, jakou mají občané možnost zbavit se premiéra Sobotky, protože „určitě nestojí za český národem, ale proti němu“.Po potlesku v sále Miloš Zeman reagoval těmito slovy: „Tak... Chcete-li se zbavit jakéhokoliv politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta. A to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta, a ta se jmenuje kalašnikov.“ Takže nechápu, proč je kvůli tomu takový povyk.

9 1
možnosti
AG

A91l23e66x 90G43r18e24g46o50r

27. 1. 2016 16:30

No já nechápu, co je na tom výroku tak strašně pobuřující.

4 0
možnosti