Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Po muslimských přistěhovalcích chceme, aby respektovali naše pravidla, naši kulturu. Někteří Češi se stěhují do Norska. I oni by tam měli počítat s tamními zvyky, kulturou a právem. Tečka.

9 3
možnosti
KL

Jenomže muslimové nejsou ochotni se také přizpůsobit a naopak si vynucují,aby jim bylo umožněno se chovat podle svých pravidel,které by navíc rádi implantovali do většinové společnosti. A daří se jim to!A to je veliký rozdíl. 

V tomto případu ale rozhodně není vidět,že by se rodina nechtěla přizpůsobit. Pokud máte děti, Možná i Vy byste tam mohla narazit,i když své děti vychováváte a těmi nejlepšími úmysly.

1 0
možnosti
JP

Autor neřešil jestli jsou, nebo nejsou peníze zasloužené. Jen upozorňuje na to, když se stane z pěstounství dobrý byznys a je nedostatek dětí, tak jdou potřeby a práva dětí a rodin do kopru.

5 3
možnosti
JT

A proč není obava, že je dobrý byznys ústavní péče a klokánek ? Tam pracuje daleko víc lidí , a když nebudou děti - bude se propouštět .......

5 0
možnosti
JT

Možná by nebylo špatné něco o problematice vědět a pak to komentovat.-

Ono se to u nás nechystá ono už to funguje, jsme poslední zemí v Evropě, kde se profesionální PP zavedla i Slovensko je už 10 let před námi. Takže to není jen ČR a Norsko.

Nemám nic proti pěstounství, jsou lidé, kteří touží po dětech, a toto je pro ně jediná možnost, jak je mít - je NESMYSL-  prof. pěstouni musí mít svoje děti,

nesuplují si svojí rodičovskou potřebu.Snaží se pomoci dítěti v krizi a to , že berou plat je stejné jako berou plat pracovníci ústavu nebo tety v Klokánku !

3 0
možnosti
Foto

J49a96n 58P78e34c53h92a

24. 1. 2015 19:06

Paní Toušová, proč lžete? Podívejte se na tento odkaz: http://www.amalthea.pardubice.cz/projekty/ostatni/nrp_systemova_zmena/nove%20formy%20pestounske%20pece_web.pdf

Tam je na straně 10 jasně napsáno: "Pěstoun nemusí mít vlastní děti..." Vy je možná máte, ale rozhodně to není podmínka pěstounství.

0 0
možnosti
JD

Znáš osobně nějakého pěstouna? Znáš osobně nějaké dítě, které je v pěstounské péči? Víš co to obnáší?

Ty lidi si ty peníze zaslouží.

7 0
možnosti
SS

Osobně znám pěstouny, netvrdím, že si ty peníze nezaslouží, ale nemyslím si, že autor nepíše pravdu. Píše (o chození do práce při vlastních dětech). A péči jim musí zajistit stejnou jako pěstouni. Rozumím článku tak, že autor varuje před tím, aby se to nezvrhlo do takových obludných rozměrů jako v Norsku.

4 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik