Jan Pecha

Takový ten náš český bahňáček

9. 02. 2016 19:45:17
Děje se něco zvláštního? V zásadě asi ne. A pokud ano, tak to ani nestojí za pozornost. Posuďte sami.

Z nabouraných premiérových mailů jsme se dozvěděli, že tento nám lže ve věci odmítání uprchlických kvót, špekuluje, jak ovlivnit výzkumy veřejného mínění a spoustu dalších věcí.

Packalové ve vládě se ani nedokážou domluvit, co kdo bude říkat, takže se dozvídáme, že s teroristy se nevyjednává, a když jo, tak se to nemá říkat veřejně, a na to si pan premiér došlápne a nechá vyšetřit, kdo to z té super tajné Bezpečnostní rady státu vynesl. Stejně jako sumu, která byla zaplacena za Hanču a Tonču. Inu s teroristy (ani s občany) se nevyjednává.

Do toho ta zfušovaná sobota 6. února, kdy islamofobové ne a ne vyvolat konflikt, i když jim k tomu byly vytvořeny všechny možné podmínky. Tak aspoň pár ochotníků z Thunovské, kteří předvedli nácvik na spartakiádu, a pak, stejně jak se objevili, zase zmizeli. A několik světlic a rozbitých oken v Klinice, které na pogrom nestačí. Muž v hnědé bundě je hvězdou internetu a Foglar by měl radost, že se opět objevili Vontové a bájný Široko.

Premiér chytře říká, že ne vše, co uniklo do médií, je pravda, a začíná se řídit heslem doktora Plzáka: Zatloukat, zatloukat, zatloukat. A když to praskne, tak zase zatloukat.

Jinak se tu nic zvláštního neděje, běžná rutina českého bahňáčku. Lidi to zkousnou, tedy aspoň většina z nich. Zlevníme jim pivo. Jo, a vyhodíme Konvičku z blogu IDNES. Ono se to pak zase nějak usadí.

Hezké jaro!

P.S. Omlouvám se všem českým nebahňákům.

Autor: Jan Pecha | karma: 28.02 | přečteno: 821 ×
Poslední články autora