Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Zapomněl jsem dodat pane Pecho, že jinak s vámi souhlasím. A vyznamenání si zaslouží opravdoví hrdinové.

0 0
možnosti
PS

Vážený pane Pecho, přesně tímto vyjadřováním a pojmenování pana prezidenta

"Hradní násoska" , "ten ubožák" se dostáváte na jeho a možno pod jeho úroveň. Očekával bych jiné vyjadřovací obraty. Podotýkám, že pana prezidenta volilo 2 853 390 lidí. Já mezi nimi nebyl. Nevolil jsem ho. Můj kandidát skončil v prvním kole. Ale nikdy bych se ve svém vyjadřování nesnížil na úroveň kritizovaného. Pak se nedivte, že prezident říká to co říká.

3 3
možnosti
MS

Na hrubý pytel hrubá záplata. Zeman svým chováním zcela zneuctil prezidentský úřad, takže žádných okolků už netřeba. A nejde jen o vulgarity, jde i o to, jak nadutě, arogantně a mstivě se chová k zástupcům médií, či ke svým oponentům, nebo jak podlézá Číně a Putinovi. Někdo takový si žádnou úctu nezaslouží. :-/

3 1
možnosti
JN

Nechci vám příliš kafrat do vašeho slohu, ale přesto bych vás rád upozornil, že je nevhodné v souvislosti s osobou pana presidenta používat ternímu "Hradní násoska"

Ne snad, že by mě to pohoršovalo, ale to označení je matoucí.

Tak nějak to vyvolává vzpomínky na jednoho z předešlých presidentů, vedle kterého ten dnešní vypadá jako abstinent.

2 4
možnosti
LB

A kdy jste toho předešlého prezidenta viděl opilého na veřejnosti, kdy mluvil vulgárně a choval se nedůstojně?

5 0
možnosti
MB

Milý Arnolde! Nerozvíjím žádnou falešnou vlajku rozhořčení a nedomnívám se, že bych stál v bahně nicotnosti. Naopak rozvíjím atributy výchovy a vzpomínám na již nežijící rodiče. Kdybych sdělil, že za kamaráda mám Miloše Zemana - oba by zalamovali ruce! Otec by bonmotoval svým živno kázáním - "Jsem zesměšněn před celým městem"! Matka by přidala, "Synu, k čemu jsme ti dali vzdělání a morální příklad"? Co tě vede k výběru zcela nevhodných kamarádů? Zkoncentroval by se výrok paní Dulské z filmu - (Hrušínský hraje na klavír) - "Děti, děti, co z vás jednou bude? Vždyť vy jste schopni volit i ty Socialisty"! KSČ ještě nebyla, pak historie vyprodukovala nejrůznější postavičky. Zeman patří mezi ty zdařilé - Z dílny tvůrce, Josefa Skupy! ... :-)

4 1
možnosti
MB

I dnes, ve středu - zdravím pana Nováka. Minus beru jako potvrzení přečtení, (děkuji) - u hrobu rodičů se tedy zmíním, že dle Standy vychovávali blbě ! ... :-)

3 0
možnosti
AL

S úsměvem sleduji, jak Český (lidem zvolený) prezident nadzvedl ze židle média a tu menšinu, co opět prohrála prezidentské volby.

Jak se snaží pod falešnou vlajkou rozhořčení kopnout do prezidenta ČR. Jako v minulosti a pevně věřím, že i v budoucnosti naprosto marně. :)

No nic, ať se dál plácají ve své bahnité nicotnosti, ale zde jsou fakta. Menšinové koaliční vládě ANO a ČSSD premiéra Andreje Babiše (ANO) důvěřovalo v září 39 procent lidí, což je o pět procentních bodů více než předchozímu Babišovu jednobarevnému kabinetu, který vládl v demisi. Důvěra v prezidenta se v září nezměnila, stejně jako v červnu a v květnu mu vyslovilo důvěru 51 procent lidí.

Přeji Vám Vážený pane prezidente hodně zdraví a věřím, že i v budoucnosti opět nenecháte v klidu to falešné rozhořčené pokrytectví.

:-)

2 10
možnosti
OK

O19t71a 72K84i78n52c

17. 10. 2018 0:05

Lidi, jako byli Gabčík, Kubiš, Opálka považuji za hrdiny, kteří vědomě obětovali svůj život za svůj stát. Proto bych je nedával ani do protikladu s člověkem, který jim nesahá ani po kotníky a který místo toho, aby tento stát reprezentoval, mu dělá pouze ostudu.

6 0
možnosti
Foto

J14a27n 39P44e61c25h97a

17. 10. 2018 0:10

Jenomže on ten stát bohužel reprezentuje.

5 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, akorát nemohu bohužel souhlasit s hned první větou: "Tak jsme si zase užili nejnižší dno pana prezidenta."

To jsem si myslel už několikrát. Ale bohužel vždy překvapí a je to zase horší a horší. Ale co je nejhorší? Ta klaka která to obhajuje.

9 0
možnosti
Foto

J64a56n 12P54e97c70h54a

16. 10. 2018 23:14

Asi máte pravdu, měl jsem jsem napsat "Tak jsme si zase užili jedno z nejnižších den pana prezidenta." Jistě nás čekají ještě nižší.

3 0
možnosti
TH

Ještěže se toho nedožil Karel Kryl.

Donašeč Nohavica zpívá na Colours bezostyšně jeho písně a prohlašuje se za kamaráda a u příležitosti sta let republiky stojí ve frontě na medaily Michal David.

4 1
možnosti
NM

...mám dojem,že o tom kdo je větší "ubožák"?? když jste naznačil opomíjeného Gabčíka? víte,že na rodném domku/je to domek tkzv "vechtr" u žel,tratě u vesničky Poluvsie má malou pamětní destičku asi rozměrů nivelizačního štítku!!!!...tak toto bylo tkzv plácnutí do lavoru s vodou...tak tady začněte když chcete něco změnit a příště vám popíšu npř. okolnosti přeba u rod.domku Palacha kde je rovněž mnoho nejasností;-O;-O!!

1 4
možnosti
Foto

Souvislost s blogem?

2 0
možnosti
JK

J83i53r56k23a 48K64o77r47n

16. 10. 2018 22:23

Pohoršovat se nad sprostým, urážlivým a útočným vystoupením prezidenta Miloše Zemana v Českém rozhlase je trochu marné a zcela určitě neproduktivní. Zemanovi kritika nijak neublíží, on to velmi dobře ví a příkré odsudky jsou vlastně přesně tím, čeho chce psychopat dosáhnout. Vystupuje tak, jak vystupuje, zejména proto, aby jednu část společnosti co nejvíc naštval, druhou co nejvíc potěšil a obě skupiny tak efektivně poštval proti sobě. Proč mu na tom tak záleží, ví jen on sám a jeho nemoc. V každém případě jiné to už do konce jeho mandátu, který nastane nejpozději za čtyři a půl roku, nebude, bohužel

6 0
možnosti
NM

...tady jde o věc názoru..jak říkal profesor,co tím chtěl asi básník říci...no a pět přihlášených dalo pět různých názorů a tady to bude obdobné...

1 2
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik