Diskuse

Sobotkův papuč

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lánský atentát sice Sobotka ustál, ale špatně si počínal v dalších měsících a letech. Kdyby dnes udělal cokoliv, bude mu to málo platné, jeho dny skončily, není to člověk na svém místě, neboť ochotně přikyvuje neoblíbenému bruselskému diktátu a v řadě rozhodnutí jde proti zájmům občanů.

2 0
možnosti

Se vším máte pravdu až na to "přikyvování bruselkému diktátu". Co jsme chtěli, co jsme očekávali, proč jsme tam lezli? Pokud chceme s nimi spolupracovat, pokud chceme být připojení na jejich ekonomiku, brát obrovské dotace - tak musíme "přikyvovat" tedy dodržovat pravidla: Jenomže jde to dělat s rozumem! Ale 90 % evropských pitomostí či doporučení přebírají ochotně naši čeští úředníci, doplňují a vymáhají, protože jak by jinak vykázali svoji užitečnost?

Imigrantská krize je jiná věc, tam má vedení EU a Německo máslo na hlavě! Ale co s tím? Co má ten premiér dělat než mírně v koutě vzdorovat! A co dělají ostatní čeští dobře hodnocení politici tak správného?Dám malý příklad: pana prezidenta Zemana téměř celý národ hodnotí jako zdravě protibruselského, proti diktátu, s dobrými názori na imigraci - ale řekněte konkrétní věci, co pro to už udělal? Kdy konečně zajede do Rady Evropy (má přístup na jednání spolu s premiérem) a tam bouchne pěstí do stolu a vysvětlí jim to, co hlásá po náměstích svým příznivcům? Tam by musela Rada o tom diskutovat, zaujmout stanovisko, ale z besed na náměstích, radnicích a ve školách tam řečičky nedojdou....

1 0
možnosti

Podle koaliční smlouvy může Sobotka odvolat ministra z jiné strany než ČSSD pouze se souhlasem předsedy té strany. Takže ministra Babiše může odvolat jen se souhlasem předsedy Babiše. Bude opravdu zajímavé sledovat, jestli Babiš bude souhlasit s odvoláním Babiše.

Čekají nás zábavné dny, prostě Commedia dell'arte.

7 0
možnosti

Je to tak, také jsem rozhovor B. Pečinky sledoval. R^

0 0
možnosti