Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když autor zamění ANO za TOP09, ODS či ČSSD, bude to to samé s jedním velkým rozdílem. Za těmi zaměněnými zatím zůstaly jen dluhy.....

0 0
možnosti

:-).....Pane autore, ono je to složité! Babiš zavrtal do hnijícího rybníka, kde si "bratrstvo kočičí pracky" od sameťáku v klidu rozebíralo naši republiku. Začalo to "Klausovou" privatizací, pak to v klidu pokračovalo. Něco se proláklo, ale protože "my klečíme na policii" oni na soudech, jak říkala jedna dáma blahé paměti s ministryní obrany, která skončila za 8 dní, tak se to vždycky rychle zametlo pod koberec. Vzpomeňte na kauzu Pandury a ministryni obrany"pěnici" kdy Kalousek prohlásil, že policejního presidenta svlékne z uniformy a tak se do 14 dnů stalo!

Proč myslíte, že se dělala "reorganizace" policie rychle a zběsile, hlavně tajně bez možnosti posunutí termínu. Hrozil průšvih, Šlachta se svou skupinou nehlásil na čem pracuje, tak byl rychle odejit . Je třeba mít pod palcem i státní ́zástupce, tak si to představuje ČSSD. A parlamentní vyšetřovací komise s Donem Pablem v čele? Každý, kdo má mozek, věděl jak to dopadne. Super! Nic se nestalo a život běží dál.

Pak přijde nějaký bohatý Babiš, KTerý už se na to nemůže dívat, má majetku na pět generací dopředu a přistřihne jim drápky. Opozice s koalicí, jako jedna rodina jsou ohroženy a celé večery se v TV i na netu řeší Babiš ! Rv

4 11
možnosti
Foto

S Vámi legrace celý pytel. Babiš je bohatý, protože mu to platí všichni daňoví poplatníci a pak je to prašť nebo uhoď, jestli to někteří rozkradou na úplatcích nebo se to přidělí jedné firmě na dotacích. Nikomu žádné drápky nepřistřihne, protože vrána vráně oči nevyklove. Zkuste se někdy zamyslet nad tím, co Babiš říká a co skutečně dělá. Sází na stokrát opakovaná lež se stává pravdou a včerejší noviny nikoho nezajímají. Každý den plácá něco jiného, už jen to, že jeho mluvený projev je neuvěřitelně nekonzistentní, by Vám mělo otevřít oči a pak také to, že na libovolnou otázku odpovídá, že Kalousek je zloděj. V konečném důsledku si tímhle způsobem rozparceluje republiku lépe a rychleji než libovolné bratrstvo, jen Vy budete pořád s obdivem zírat na straky na vrbě. ;-D

11 3
možnosti

Jj, taky nechápu, proč lidé volí ANO. Vždyť když se člověk podívá na ODS, TOP i ČSSD ... jeden filantrop vedle druhého. Ti se přece za blaho lidu perou až do úplného roztrhání těla.

3 0
možnosti

Vynecháváte svého favorita?

0 0
možnosti

Napsal jste to velmi dobře.R^

1 0
možnosti
Foto

J72a70n 58P17e68c95h90a

28. 2. 2017 20:40

Jsme už na tom tak špatně, že se lidé bojí vyjádřit svůj názor v diskuzi?

4 1
možnosti
Foto

Ano se vskutku stalo nebezpečné. Pro tzv. dtandard. strany, kterým většina lidí již dávno přestala důvěřovat. A co se týká PíÁr, užívají je všechny subjekty i na politické scéně. Včetně poradců na kde co, až po vizáž. Pokud to kdo vnímá toliko u ANO, má poněkud zúžený obzor;-)

6 0
možnosti

ANO není nebezpečná síla, nebezpeční jsou jen to vaši známí, kteří si chtějí naskočit na rozjetý vlak z vámi uvedených a vám známých důvodů...jsou ale i lidé, kteří si na ten vlak naskočí, protože chtějí pomoci strojvedoucímu....ale to hned tak každý není schopen rozeznat.....ani režisér ne

6 6
možnosti

protože vás pane neznám, rád bych se zeptal co kdy a jak jste režíroval a pokud můžete. pošlete mi i nějaké odkazy na vaše díla. Děkuji.

1 1
možnosti
Foto

J30a86n 25P15e54c74h86a

28. 2. 2017 18:18

Ale já se s vámi, pane, nechci kamarádit, já o vás také nic nevím. Pokud toužíte po informacích, zkuste používat Google.

5 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik