Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A ta Braniborská brána byla nasvícena barvami vlajky. To těm pozůstalým pomůže.

0 1
možnosti

P77e69t67r 90B45ü92r59g71e33r

27. 12. 2016 12:58

To zdání autenticity mne už dlouho popuzuje. TV Nova, například, navlékne reportéra do bundy a postaví před bílé zábradlí balkonu. Další demagogický a používaný fígl je použití pohyblivých obrázků, třeba ze včerejška a bez zvuku. Do toho mele něco svého komentátor. Informační hodnota těchto příspěvků je velmi nízká - ale na rozdíl od poctivé analýzy to skoro nic nestojí.Rv

0 1
možnosti

Vnímám to přesně jako vy viz můj blog:

http://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575143

PS jukněte na diskusi pod zmíněným blogem.Místní celebrita Polický překonal sám sebe...

0 1
možnosti

To neustálé kopání do veřejnoprávních sdělovacích prostředků je hloupé.

Ano, bylo to mlácení prázdné slámy. Možná místo toho mohli dát nějakou veselohru?

2 6
možnosti

Jednotný názor médií jsme si užívali za totality, neobjektivitu jsme vnímali jako samozřejmost. Ale teď máme tu možnost projevit vlastní názor, tak toho využíváme ..než nám to EU zatrhne...

0 0
možnosti
Foto

Vysílání z místa kde se něco událo je naprosto běžná záležitost. ČT prakticky celý den měla zpravodajství a rozhovory ze studia je zcela přirozené, že zařadil i vstup z místa události. A je to zcela v pořádku.

Že z místa události vysílají po činu je jaksi dáno tím, že o tom kdy a kde e něco stane s neví a nelze tak z ísta vysílat před činem nebo v jeho průběhu.

7 9
možnosti
Foto

Vysílání z místa kde se něco událo je naprosto běžná záležitost ve chvíli, kdy je ještě co ukázat. V době reportáže od Braniborské brány už nebylo vidět při sebelepší snaze, mimo známé moderátorky, vůbec nic. Mohli to natočit klidně v Praze před fototapetou.

11 2
možnosti

..... žišmarjá,- a kam byste to chcel jako s Událostma na ČT dopracovat ?!?,- možná tak do totální ...... (nóóó, a nyčko si dosaďte sám V !)

3 1
možnosti

P84a63v35e54l 71K43r64á62l

20. 12. 2016 23:09

Dnes zemřel pobodaný policista,v ČR,nikde o tom nevidím blog,pachatel byl v mnohém podobný.Ani jeden z nich nebyl muslim,Oba byly magoři.Asi někde máme jinou politiku vůči magorům,než německo?Nebo jen dvojí metr?

3 2
možnosti

Není mi moc jasné, jaktože amatér s nožem zlikvidoval skoro dva cvičené policajty s pistolemi. ??? Oni nemají kurz střelby a sebeobrany? A proč nedodržují pravidla sebeobrany? Měli mít pistole připravené a vzájemně se krýt. Nechali se evidentně zaskočit, protože podcenili protivníka.

4 1
možnosti

Bingo! Trefa do černého! Kruci abych se snad neprovinila proti blogerskému kodexu! Vysvětlivka pro adminy : myslela jsem to přeneseně! Jako že pan autor trefil kozla! Taky blbě? No prostě, že uhodil hřebíček na hlavičku, to se snad smí, nebo to už také ne? Má ode mě karmu velikou!

18 4
možnosti

Lepší než jednu karmu velikou je několik desítek karm malých ;-)

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS