Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

A v demokracii si může každý vyvěšovat a nosit vlajku, jakou chce ... no, až takhle to není, ale rozumím vám. Ano Tibetská vlajka je symbolem. Nechť si ji každý vyvěšuje, dle libosti, ale na své nemovitosti. Na nemovitosti patřící státu se vyvěšuje jen to, co stát povolil či nařídil. Že v tom baráku pracujete či studujete vás neopravňuje vůbec k ničemu. Zkuste to udělat ve firmě, jejíž majitel s tím nebude souhlasit. Doba, kdy všechno patřilo všem, je už pryč.

2 0
možnosti
MP

Vyvěšování tibetských vlajek je pouze politická propaganda organizovaná bývalým politikem p. Bursíkem, která je účelová, jako každá politická propaganda. A ten účel je kalit vodu a sbírat politický kapitál u přihlouplých lidiček, kteří nic nevěděj a neznaj.

2 1
možnosti
Foto

J28a57n 61P39e42c27h95a

1. 4. 2016 18:10

Ještě že vy toho víte a znáte hodně. P.S. Bursíka nesnáším.

0 2
možnosti
Foto

Nebejt Havla a jeho ,,touhy" dotknout se Budhy v podobě Dalajlámy, dodnes by nikdo po Tibetu u nás ani neštěk, natož aby vyvěšoval jeho vlajkyRv A jinak, nejvíce řvou ti, co nezažili v reálu ani byvší ,,Hustapo", jiní pak toho toliko využívaj ke svým cílům a zájmůmRv

3 0
možnosti
Foto

A Vy víte, jak to v Tibetu opravdo vypadalo?

A není Tibet jen dalším kamínkem v mozaice velkmocenských hrátek?

2 2
možnosti
Foto

J81a18n 54P25e52c18h83a

1. 4. 2016 15:35

Napsal jsem, že Tibet je na delší povídání, ale je to symbol. Zato vím docela přesně jak to vypadalo v roce 1989 na náměstí Nebeského klidu. Vy to víte taky.

3 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik