Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zákazem cigaret jen vznikne nová mafie, a ta bude horší než ta co stavěla sluneční elektrárny. Vzpomeňte a prohibici v USA.

1 0
možnosti
Foto

A zakažme bůček (cholesterol), cukrovinky (obezita), dále by se mohlo zakázat bílé pečivo (není zdravé) a taky třeba automobily (smrdí a produkují karcinogenní látky). Mimochodem, studovali politici, jak probíhala a dopadla prohibice v USA počátkem minulého století?

3 0
možnosti
Foto

Léky způsobují mnohem více problémů než cigarety. Jsem zvědav, kdy přijde zákaz.

1 0
možnosti
Foto

pokud se přestane kouřit v hospodách tak neuděláme nic mimořádného, jen se z Asie posuneme o kousek blíž Evropě, kde se už v hospodách nekouří léta.

2 5
možnosti
Foto

Jako majitel hospody jsem oprávněn ze svého podniku udělat soukromý klub se vstupem na průkazku (štamgasti se jistě rádi přihlásí) a v soukromé společnosti kouřit lze, pokud to ve stanovách bude.

5 0
možnosti

zkuste si najít jak dopadla prohibice v USA, je to docela poučné ;-)

2 0
možnosti

Prokeš

melete nesmysly, tady kouření nikdo nezakazuje.Naopak, čím víc, tím lépe pro společnou kasu. Ale kouřit pěkně venku za boudou

1 0
možnosti

..jen se rouhejte...:-/;-)...abychom nedopadli jako někde v pobaltí (Litva?)...kde reálně hrozilo odejmutí dětí rodině za to...že otec chodíval kouřit na balkon svého bytu.....

2 0
možnosti

Souhlas. Naprostý. A to jsem párkrát do roka kuřák.

Když je kouření takovej mor, zakažme ho komplet, včetně prodeje tabáku. Protože platit jednou rukou protikuřácké kampaně a druhou rukou udělovat dotace pěstitelům tabáku je podle mě poněkud schizofrenní. A mělo by to jedem velmi příjemný bonus. Pokud by se přestaly prodávat tabákové výrobky, mohl by ministra financí natenšup trefit šlak. Nonekupteto!

5 1
možnosti

stát je velký pokrytec, ale peníze mu nesmrdí. proto jednnou rukou bojuje proti tabáku, alkoholu apod a druhou z toho vybírá daně.

9 0
možnosti

přesně....bohužel...ale není to otázka státu..ale otázka vládnoucí třídy...a trefil jste se naprosto úžasně...tím že se cena cigaret zvyšuje velmi pomalu, se stane tzv. žabí efekt...tedy lidi si pomalu zvyknou a kouří dál...a stát vybere více....kdyby se zvedla cena najednou na trojnásobek...lidi by skoro okamžitě přestali...tedy ne všichni al hodně jich...někteří by kouřili dál, ale těch by bylo málo...a stát by vybral málo

Problém s vládnutím má dnes veliká spousta států a jdou na to americkým způsobem a ten je dnes špatný..neodpovídá celkovému stavu společnosti...tedy udržovat plebs...nás...v nevědomosti s malým platem s omezeným volným časem, velikou únavou atp...je toho více..

a je to psychologicko-sociologicko-ekonomický boj vládnoucí třídy proti všem ostatním..

velmi dobrý postřeh

2 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik