Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

No MF Dnes bych nebral jako plátek Bejbíše. NNavíc je to on, jeho vláda ANO, ČSSD a Kalouskovci(kdu-čsl) komu Šabatová vděčí že je tam kde je. Viz. politika Donespiva, Marxové, Jourové atd... V

0 0
možnosti
JR

J11a60n 34R29á59ž

4. 4. 2015 14:20

Stojí za to si přečíst v čem je ombudsman oprávněn zasahovat. Rozhodně to nejsou občanskoprávní záležitosti. V případě provokace, a vyslání fingovaného romského zájemce o nájem bytu, to nic jiného není, Šabatová překročila svou kompetenci. Jako všichni bolševici, i ona zkouší, co občané snesou. Nesmíme se bát bránit svobodu proti zlovůli člověka, který využívá sevřeného úřadu nikoliv k tomu, k čemu byl zřízen, ale k prosazování svého, levičáckou ideologií pokřiveného, pohledu na svět.

1 0
možnosti
Foto

Ve včerejší "Mladé frontě Dnes" na str. A2 ovšem vyšel článek trochu jiného znění. Klaudie Dudová chtěla zaplatit dlužný nájem za svou matku a jejího přítele (oba slíbili, že nájem zaplatí, ale nezaplatili!). Dluh na nájemném narostl na 25.800 korun a majitel bytu podle včerejšího článku dělá mrtvého brouka. Jak zní problém doopravdy, nevím, ale "MfD" by si měla udělat ve svých článcích pořádek, jinak z toho budou zbytečné emoce.

0 0
možnosti
PB

...... se teda vůůůbec nebráním pronajmout svoje nemovitosti KOMUKOLIV ! Mám volnou stodolu a stáje,- teda enem na letní sezonu. Pokud dostanu vod státu za hlavu dotaci 2.500,- Kč, pak to sem možou hrnout buldozerem R^ !

2 0
možnosti

Pokud se paní Šabatová snaží vyrobit u nás co nejvíc rasistů z lidí, kteří by rasisti nikdy nebyli, tak se jí to daří dobře.

11 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik