Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mobilizace vypadá trochu jinak;-D A jak velká je podle vás číslovka - drtivá, drtivý ?;-D

0 0
možnosti

Po roce 1968 většina národa Sověty nemilovala, ale když na letišti Ruzyň přistálo letadlo TU - 144, tak tam bylo narváno, zrovna tak když v juldyfulty byla vystavená nosná raketa Vostok.:-)

2 0
možnosti

Vyhledejte si film z vítání Gagarina v Praze z roku 1961. To byla mobilizace!!;-) A ne ten váš včerejší a jistě budoucí odvárek.

2 1
možnosti
Foto

Budete se divit, ale ani v r. 68 jsem nevyhodil humoristické povídky A. P. Čechova, Sci-fi bratří Strugatských, LP s Čajkovským a schválně nezapomněl ruštinu a nespálil Mendělejevovu tabulku prvků.

Pouze lidé s vaším myšlením (?) nedokáží rozeznat Rusa od rusáka.

4 1
možnosti

Komouši si nasrali do bot!

5 0
možnosti

Noblesní příspěvek milovníka USA.;-)

2 1
možnosti

D60a44d60a51k 21P51e79t60r

30. 3. 2015 5:11

Hezká ideologie, drtivá většina se byla podívat ze zvědavosti na to, co ještě neviděli a snad i dlouhou dobu vidět nebudou. Je to normální, tak z toho proboha nedělejte demonstraci.

4 6
možnosti

P64a25v72e40l 78V62é32b71r

30. 3. 2015 7:20

Milý pane, BYLA to demonstrace! Kdyby předtím komouši tak nepovykovali, lidé by necítili potřebu dát najevo své skutečné pocity. Pochopitelně, profi-trollové působící ze zahraničí (za 45 000 rublů měsíčně) a jejich domácí přisluhovači se teď silou mocí snaží celou záležitost bagatelizovat, hlavně poukazováním na to, jak je směšné a hloupé věnovat průjezdu nějakou pozornost - nic jiného totiž už nezmohou. Co by teď dali za to, kdyby drželi tu svou rudou hubu a lidé si průjezdu jednoduše nevšímali!

8 3
možnosti
Foto

Je-li cenou vítězství pošlapaní pravidla mezinárodního práva, které zavazuje nepoužívat ozbrojených sil jednoho státu na území jiných států k demonstraci síly, jde o vítězství, které může velmi rychle zhořknout.

2 11
možnosti
Foto

o Krymu to platí taky nebo ne?

5 1
možnosti

R^Jsem rad ze me Cesi nezklamali [>-]R^, a ukazali ze najsou narod hnupu kteri klidna nechaji zem na poapas pate kolone. To mi vraci optimismus [>-]R^

13 2
možnosti

A víte co byla pátá kolona ?

1 1
možnosti
Foto

Také jsem dal karmu...:-) Jedna zpackaná rudo-východní marketingová kampaň a z přesunu jsou celorepublikové Dny NATO:-)[>-]

18 1
možnosti

Ano, bolševici utrpěli fiasko. :-) A za článek karma.R^

17 0
možnosti
Foto

Fiasko? Byl jste donucen pošlapat mezinárodní právo, tedy faulovat, takže o žádném fiasku nemůže být ani řeči.

1 7
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik